SDK DR Service 

Med betoning på service

Vi påbörjade vår resa 2004 som ett litet familjeföretag med två anställda. Idag sysselsätter vi cirka 25 personer. Företagets styrka och signum genom denna resa har varit god service och leveranssäkerhet. Att vara noga med att vara noga. Våra kunder är i huvudsak tryckerier och reklambyråer, men vi har även goda och långvariga relationer med företag i andra branscher i vårt kundnätverk. Vår strävan är att alltid hitta de kostnadseffektivaste lösningarna. Till vår redan mycket konkurrenskraftiga prisbild kan också läggas att våra kunder får del av våra fördelaktiga avtal med brevdistributörer och fraktbolag.
I januari 2019 förvärvades Ranhammar AB in i bolagsstukturen. Ranhammar är specialicerade på förpackningskonstruktion/produktion samt grafisk efterbearbetning och trycksaksförädling. Mer om ranhammar här: www.ranhammar.se

Så säger våra kunder

Jag har haft privilegiet att arbeta med DR-Service i över 25 år. SDK DR-Service har alltid fått mig att känna att mina uppdrag är i trygga händer. Kontrollpunkter och säkerställande av att allt blir rätt och alltid vid rätt tidpunkt är viktigt för dem och självklart även för mig. Dessutom alltid till bra pris. Under åren har de också visat att de kan ”trolla med knäna” när det behövs. Utmärkt bemötande och snabb kommunikation är också något som jag verkligen uppskattar. SDK DR Service vet verkligen vikten av ömsesidig kommunikation mellan parter. Jag kan verkligen ge dem mina varmaste rekommendationer.

Gisela Nüth, Kampanjmakarna AB

Cattis och Kim som numera är på SDK har vi jobbat ihop med i över 10 år, de vet precis hur vi önskar ha allt och är väldigt proffsiga och ett stort stöd i våra projekt. Orden ”det går inte” finns inte med i deras vokabulär!

Ann Tiderman
Affärskommunikatör, GAPP

Vi är 26 personer som står redo att ta oss an ditt uppdrag - Kontakta oss idag!

TJÄNSTER
Adressering
Inplastning
Kuvertering
Oblatering
Falsning
Fler tjänster…

SDK DR Service började sin resa 2004 som ett litet familjeföretag med 2 anställda till att idag sysselsätta cirka 25 personer.

Adress: Ranhammarsvägen 18
168 67 Bromma

Tel: 08-56 46 28 00
E-post: mailing@sdkdrservice.se